Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: DKK 0,- Totalt: DKK 0,- incl. told
og moms

Vælg den rigtige oplader!

Den rigtige oplader gør hobbyen sjovere. Man ender hurtigt med flere batterier, og disse skal genoplades. En alsidig oplader, der dækker flere typer batterier, kan være en stor fordel. Hurtig, enkel og sikker opladning gør hobbyen sjovere og lettere. Selv til nybegynderen anbefaler vi at investere i en computeroplader. Det behøver ikke at være dyrt. Allerede til godt under tusind kroner finder man gode computeropladere fra fx SkyRC og Hyperion, der dækker langt de fleste behov.
< br />

Batterier er vigtigt

LiPo benyttes gerne som drivbatteri i de fleste fjernstyrede modeller. LiPo giver en masse power i en kompakt letvægtspakke. Samtidig er NiMh batterier sikrere, nemmere og stadig velegnede fx til fjernstyrede biler til børn. Husk, at batteriets kvalitet påvirker motorydelsen, og det er derfor vigtigt at vælge et godt batteri. Vores hovedudvalg er kvalitetsbatterier fra GensAce, men vi har også gode batterier fra Bronto, Traxxas, Hyperion og Optipower. 2-3 batterier anbefales for at få det meste sjov ud af din model.


EleFun-TV


Spektrum Smart G2 Air Powerstage 2 Bundl

Gå til produktEleFun-TV


SkyRC T1000 Maestro 1000/450W Computerla

Gå til produktModtag tilbud og nyheder først!
Tilmeld mig

Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Hovedsiden      Om os      Kontakt os      Webshop      Handelsbetingelser      Personvern
Elefun AS © 2003 - 2023