Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!

B2B, distribution & pro

Driver du butik og er du interesseret i produkter fra vores sortiment? Vi kan hjælpe dig! Vi importerer og distribuerer også en lang række af de produkter, vi fører. Læs mere under punktet "Distribution". Bruger du vores produkter i forbindelse med arbejde, industri, forskning, skole mm? Vores kollegaer i den professionelle afdeling hjælper dig gerne. Læs mere i afsnittet "Professionel".

Distribution

Gennem årene har Elefun opbygget en række handelspartnere og agenturer inden for radiostyret hobby. Vi har i starten været en virksomhed med fokus på slutbrugeren. I takt med at efterspørgslen efter vores produkter er steget, har vi nu også udviklet vores egen distributionsløsning.

Webløsning

Elefun har en egenudviklet webløsning til vores distributionskunder. Her får du live opdateret lagerstatus, priser og information. Denne løsning er kun tilgængelig for vores distributionskunder, og gør det hurtigt og nemt at oprette ordrer hos os.

Vilkår

For at kunne handle med os, har vi brug for nogle oplysninger om din virksomhed. Når du kontakter os første gang, er det vigtigt, at du giver følgende oplysninger. Hvis alt ser godt ud, opretter vi en konto til dig i vores distributionswebshop, og du kan begynde at bestille.
  • Organisationsnummer
  • Salgssted og/eller hjemmeside
  • Postadresse

Kontakt os

Hvis du løber eller planlægger at starte en butik, så kontakt os! Send os en e-mail på b2b@elefun.no, så vi kan diskutere nærmere, hvad det drejer sig om, og kan blive enige om en samarbejdsaftale.


Besøg vores forhandlerportal
Send os en forespørgsel
Professionel

Vores produkter bruges i forskellige professionelle sammenhænge. Alt fra eftersøgning og redning, til inspektion og filmproduktion. Vi har et dedikeret team, der samarbejder med vores professionelle partnere og kan hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.
Vi har en separat portal, der hedder "Droner i arbeid". Droner i arbeid er en underafdeling af Elefun AS, specialiseret i Enterprise-produkter til industri og professionel brug af droner. Vores unikke ekspertise og dedikerede medarbejdere hjælper dig med det rigtige udstyr!


Besøg vores pro-portal
Send os en forespørgsel