Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!

Moms, told og valuta

Moms:

Vælg om priserne i vores netbutik skal vises med eller uden moms. Privatkunder i Norge, Sverige og Danmark skal betale dette. Undtagelserne er feltpost og Svalbard.

Erhvervskunder foretrækker at vise priser uden moms. Derudover anbefaler vi, at du viser priserne inklusive.


Told

For at gøre det nemt for dig klarer vi alt papirarbejdet. Varerne sendes fra Norge, men fortoldning til Danmark håndteres automatisk i vores systemer.

For dig betyder det, at du modtager varen uden ekstra omkostninger eller papirarbejde efter bestillingen er afgivet i vores netbutik. God fornøjelse og glad handel!

Sprog: Dansk

Vi gør vores bedste for at blive forstået! :) Vores hjemmeside er oprindeligt på norsk, men vi gør vores bedste for at oversætte alt til dit lokale sprog. Du vil sikkert af og til kunne støde på nogle knapper eller beskeder på norsk. Vi håber du forstår det.

Vi har langt over 20.000 produkter i vores udvalg. For at kunne have produktinformationen på dit lokale sprog, har vi valgt maskinoversættelse. Vi beklager, hvis det af og til kan føre til mærkelige ordvalg og sætningskonstruktioner. For det meste fungerer det meget godt!

Gå ind på din lokale side for at få siden tilpasset dit sprog så meget som muligt.

Valuta

Priserne er vist i den lokale valuta i de lande, vi leverer til. Besøg den relevante side for at se priser i den ønskede valuta.

Valuta NOK


Valuta SEK


Valuta DKK