Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
SUMMERSALE! KLIK HER!

Privatliv hos Elefun

- Elefun AS er underlagt den europæiske privatlivslov, som også gælder for nethandel i Norge, Sverige og Danmark. Dette er for at sikre dig som kunde dine rettigheder, og for at sikre sikker handel og en god indkøbsoplevelse.

I henhold til personbeskyttelsesloven skal vi bede dig om at godkende, at vi behandler og opbevarer oplysninger om dig i vores database. Ved at købe hos Elefun bekræfter du denne godkendelse. Oplysningerne vil blive brugt, så vi kan opfylde vores forpligtelser over for dig.

Sådan er dine data sikret

For at sikre dine data er al kommunikation mellem dig og vores netbutik krypteret ved hjælp af et såkaldt SSL-sikkerhedssystem. Dit personlige kodeord opbevares krypteret i vores databaser, så det ikke kan læses af nogen. Det gør vores medarbejdere heller ikke.

Hvilke data gemmer vi

Elefun gemmer oplysninger, der er nødvendige for at sende varer til den korrekte modtageradresse og for at sende eventuelle sporingsoplysninger via e-mail og/eller SMS.

For at give dig en bedre brugeroplevelse og præsentation af relevante produkter, i nogle tilfælde gemmes også IP-adresse og information om dit navigationsmønster på vores hjemmesider.

I vores systemer gemmer vi ikke følsomme oplysninger såsom cpr-numre og kortoplysninger. Vi overlader håndteringen af sådanne data til certificerede tredjepartsvirksomheder som Nets og Klarna, som er underlagt meget strenge sikkerhedsregler og sikkerhedsrutiner.

Hvad bruges dataene til

For at kunne behandle din ordre bedst muligt vil de nødvendige oplysninger blive gemt i vores systemer og meddelt transportfirmaet til levering. Dine personoplysninger bruges udelukkende til at give dig en god kundeoplevelse, og videregives ikke til nogen ud over, hvad der er nødvendigt for at give dig den service, du har brug for i form af betalingstjenester og logistik.

Elefun tilbyder nyhedsbreve, der udsendes med jævne mellemrum. Har du meldt din interesse hertil, modtager du nyhedsbreve på din e-mailadresse. Du kan til enhver tid opsige denne service her.

Deles dataene med andre

Dine personlige data distribueres ikke, og deles kun med vores betroede partnere, hvor dette er nødvendigt for at udføre betalingstjenester og afsendelse af din ordre.

Sådan sletter du mine data

Du kan til enhver tid se dine registrerede personlige data under "Din konto". Hvis du ønsker din konto slettet, kan du gøre dette under "Din konto / Brugeroplysninger", eller kontakt os.

Ved at slette dine data, vil alle sporbare oplysninger om dig blive fjernet fra vores og vores partneres systemer. De eneste detaljer, der forbliver i vores systemer, er ikke-søgbare regnskabsoplysninger, som vi er forpligtet til at beholde.