Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!

Betaling på elefun.dk

- Vi tilbyder flere betalingsløsninger for at gøre handelen sikker og nemmest for dig som kunde. Følgende er en lille introduktion til de forskellige betalingsløsninger, og hvordan de bedst bruges.

Klarna Checkout

Vores foretrukne og anbefalede betalingsløsning for vores online kunder er Klarna Checkout. Med Klarna Checkout får du en brugervenlig og effektiv betalingsoplevelse. Med Klarna Checkout kan du vælge mellem flere betalingsmuligheder i en løsning. Betal nu (kort, bankoverførsel og direkte betaling), betal senere (faktura) og opdel (delbetaling). Klarna tilbyder også sæsonbestemte kampagner, du kan vælge imellem.

Klarna gir en sikrere og lettere online shopping. Dette gøres ved at lade kunderne hente varen først og betale bagefter. Målet er, at sælgere og købere over hele verden skal kunne handle med hinanden - helt fri for friktion. Betingelserne og detaljerne om betalingsmulighederne er detaljeret i indkøbskurven, hvor du vælger betalingsmulighed.

Klarna App

Shopping bliver smoooth med Klarna-appen. Klarna-appen giver dig fuld kontrol. Du kan shoppe og betale, se dine køb og vælge, hvordan du skal betale, selv efter at dit køb er afsluttet. Appen bliver bedre, smartere og lettere, jo mere du bruger den. Enkelt og ligetil: Den giver dig mulighed for at shoppe, som du gerne vil betale - smoooth. Lær mere om og download Klarna-appen her

Klarna er altid der for at hjælpe dig

Klarna tilbyder normalt 24/7 support med behageligt og serviceindstillet personale. Derudover har de supplerende FAQ-sider, der kan besvare de fleste betalingsrelaterede spørgsmål hurtigt og effektivt.Gå til Klarna FAQ og support

Klarna Vilkår for tjenester og funktioner
Klarnas Databeskyttelsesmeddelelse

Klarna gør det let for dig som kunde! Hvis du vil lære mere om det klare og deres betalingsløsning, kan du besøge dem og læse mere på deres websted: www.klarna.com.

Betaling med kort

Alternativt til Klarna kan du betale direkte med kort. Skandinavien er blandt de steder i verden, der er kommet længst inden for betaling med kort. Også når man betaler online. Meget mange af vores kunder foretrækker kort som betalingsløsning. For at sikre, at du som kortbruger er sikker, når du handler hos os, bruger vi en sikker tredjeparts betalingsløsning fra Net .

Nets er en IT-baseret vidensvirksomhed og en førende leverandør af elektroniske ID-, betalings- og informationsløsninger. I 2008 håndterede Nets 1,5 milliarder transaktioner med et samlet beløb på 61 763 milliarder kroner. Koncernen har i øjeblikket næsten 830 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret er i Oslo.

Vi accepterer i øjeblikket kreditkortbetalinger fra VISA og MasterCard.

Betal netto x dage

Erhvervskunder med deres egen aftale herfor kan handle med kredit. Når du opretter en konto vil du oprindeligt have standardadgang til betaling via Klarna eller kortbetaling. Hvis du ønsker en kreditaftale, kan du kontakte kundeservice for at få hjælp.

Køb over disk

Vores fysiske detailforretning er beliggende i Grimstad, Norge. Hvis du besøger Norge er du selvfølgelig også velkommen til at udføre din handel i vores lokaler i Grimstad. I butikken kan du bruge de mest almindelige betalingsmetoder såsom kontanter, Bank Axept, Visa og MasterCard.

PS! Husk at kontrollere åbningstiderne. Vores butiks åbningstider er naturligvis mere begrænset end vores webshop.

Kort, adresse og kontaktoplysninger her ...

Vind ønskeliste
Gavetips 0-500
Gavetips 500-1000
Gavetips 1000-2000
Gavetips 2000-5000
Gavetips 5000+
Julekalender
Gavekort