Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
-37%
Produktinfo
Anbefalet tilbehør
Dele
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

Vandflyver
Gyrostabilisering
Meget let at flyve
Et vidunderligt, kompakt og lille universalfly. Leveres komplet med radioudstyr, batteri og oplader. Med den integrerede gyro er den meget nem at flyve og perfekt til en, der gerne vil teste modelfly, eller til en mere erfaren person, der bare vil flyve komfortabelt ubesværet. Flyet kræver lidt plads og letter fra jorden, sne og vand. Eller send den væk fra din håndflade!

Anbefalet tilbehør

PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Gyro

Flyhet har en integreret gyro, som gør den ekstrem nem at flyve. Gyrosystemet stabiliserer flyvningen både i højden og sidebevægelser, så dette på trods af den korte skrog og lille vingefang er en stabil og sjov model at flyve, selv for en nybegynder.

Top RC Hobby TF-350 RTF

To kanaler

Modellen er designet til at være en enkel og overkommelig entry-level model. Flyet har derfor ingen elevator og ror, men styres elektronisk af de to motorers fremdrift og opdrift. Det betyder, at piloten kun skal fokusere på to ting, når han flyver: Højde og højre/venstre.

Kompakt og solid

Skroget er lavet af EPP. Derudover er flyets design kompakt og solidt. Så der skal meget til at skade denne model, selv med uerfarne piloter bag betjeningen.

Vandflyver

Skroget er designet med to store ski integreret i kroppen, hvilket mere eller mindre får TF-350 til at opføre sig som en katamaran. Flyet bevæger sig let på vandet, men pas på en lidt stor venderadius, da det ikke har noget ror. TF-350 forlader let vandoverflader ved start, og er let at lande på vandet igen.
PS! For begyndere kan det være en fordel at starte med at flyve på jorden, så man ikke risikerer uheldige situationer ude på vandet, hvor det kan være svært at hente modellen tilbage.

Indhold

Pakken indeholder flyet, radiosender, batteri, oplader + brugermanual, et par ekstra propeller og en skruetrækker. Det eneste du skal bruge udover indholdet af æsken er 3x AAA batterier til senderen.

Specifikationer

Vingefang350 Mm
Længde290 Mm
Højde100 Mm
Vægt58,3 Gram
MaterialeEPP
Flyvetid10-12 Minutter
Batteri500 MAh
Lade tidOm. 30 minutter
RækkeviddeOm. 170 meter
RTFJa
GyroJa


Top RC Hobby TF-350 RTF

Anbefalet tilbehør

Japcell AAA batterier - 2 stk
3|459|4
kr 12,-
Top RC Hobby 3.7V 500mAh Lipo
3|35|34
kr 69,-
Top RC Hobby TF-350 propeller
3|40|34
kr 35,-

Produktanmeldelser

Desværre ingen feedback på dette produkt endnu.

Giv din feedback
Produkt
Top RC Hobby TF-350 RTF
Vælg punkter
Overskrift
Produkt anmeldelse
Retningslinjer
Produktanmeldelser er beregnet til at dele din oplevelse med andre, der søger kendskab til produktet.
Irrelevant, forkert eller stødende indhold fjernes.

Spørgsmål, klager osv.: kontakt os direkte
Flere så også med