Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
NYHED!
-40%
Produktinfo
Anbefalet tilbehør
Dele
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

ESP Gyro stabilisering
Metal differentiale
Metal dæmpere
4WD
For- og baglygter
UDI har virkelig ramt plet med sin 1:16-serie. Perfekte entry-level modeller i en praktisk størrelse, hvor du får meget bil for pengene! Dette er en perfekt bil for begynderen, men byder også på en masse sjov for de mere erfarne. UDI Fluidfire leveres som standard med metaldiff, metalspjæld som er ekstraudstyr på de øvrige modeller. Bilen er udstyret med 2,4G radio, 4WD, lygter, 2s Li-Ion batteri og gyrostabilisering. Og måske bedst af alt er den klar til at køre ud af kassen!

Anbefalet tilbehør

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Gyrostabilisering

UDI Fluidfire Speed - Gyro 4WD 1:16
Bilen er udstyret med ESP (Electronic Stability System) gyro. Det gør den ekstra legende og sjov at køre, især på drivdæk. Gyroen kompenserer, når bilen kastes, og du kan justere, hvor meget den skal virke på ESP-kontakten på håndbetjeningen. Drifting bliver sindssygt sjovt!


Fantastiske funktioner

Bilen er udstyret med forlygter og røde baglygter. Forlygterne adskiller sig fra andre biler ved, at du kan ændre forskellige tilstande. Udover normalt hvidt lys i midten er der også en rød lysring rundt om. Her kan du vælge en tilstand, der også i høj grad ændrer bilens visuelle udtryk. Radioen har en anden fin funktion. Den giver feedback via røde og grønne LED'er om signalstyrken og giver advarsler, når batteriet i controlleren eller bilen er ved at være tæt på at være tom.Pakken indeholder

Med i kassen er alt hvad du skal bruge for at køre. Bilen, 2,4G radiosender, brugermanual, oplader, Li-Ion batteri og basisværktøj. Det eneste du skal bruge udover at køre er 4x AA batterier til senderen.

Specifikationer

Radio2,4G
Batteri7,4V Li-Ion
Køretid15 - 20 Minutter
Tophastighed30+ Km/t
Lade tid150 Minutter
Længde36 Cm
Bredde16 Cm
Højde10 Cm


UDI Fluidfire Speed - Gyro 4WD 1:16

Anbefalet tilbehør

Varta Industrial Pro AA batterier - 4stk
3|963|4
kr 29,-
UDI Breaker Speed / Drift - Gyro 4WD 1:16
3|248|189
kr 997,-
-43%
2s 1200mAh - Batteri til UDI Breaker / Panther
3|1776|34
kr 99,-
175| 175,-
UDI 1:16 Børsteløs oppgradering
3|5|34
kr 825,-

Produktanmeldelser

Desværre ingen feedback på dette produkt endnu.

Giv din feedback
Produkt
UDI Fluidfire Speed - Gyro 4WD 1:16
Vælg punkter
Overskrift
Produkt anmeldelse
Retningslinjer
Produktanmeldelser er beregnet til at dele din oplevelse med andre, der søger kendskab til produktet.
Irrelevant, forkert eller stødende indhold fjernes.

Spørgsmål, klager osv.: kontakt os direkte
Flere så også med