Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
NYHED!
HjemRadio udstyrAndet radio udstyrGyrostabilisering for fly
Udskriv produktark

FMSREF002 Reflex V3 stabil flyvekontroller

Produktinfo
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

FMSREF002 Reflex V3 stabil flyvekontroller. Reflex V3 er designet til at nedbryde barrierer for begyndere, hvilket giver dem selvtillid til at flyve, samtidig med at risikoen for styrt minimeres for erfarne piloter. Det er nemt at flyve, når du har din egen "co-pilot" Reflex V3!
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Reflex V3 funktioner
Tre flytilstande er tilgængelige: Stabiliseret, Optimeret eller Manuel tilstand. Dette styres med en to- eller trepositionskontakt på senderen. Midterpositionen af kontakten med tre positioner er som standard indstillet til manuel tilstand (fra). Når systemet er tildelt en kontakt med to positioner, skifter Reflex®-systemet mellem stabiliseret og optimeret tilstand.

FMSREF002 Reflex V3 stabil flyvekontroller


Stabiliseret tilstand
Designet til begyndere. Denne tilstand reducerer flyets følsomhed ved at begrænse kontroloverfladevinklerne, helt eliminere rulning og krøjning forårsaget af operationelle fejl og maksimere flyvesikkerheden. Når du skifter til denne tilstand, kan flyet hurtigt stabilisere sig fra enhver position, når piloten ikke aktivt kontrollerer det. Reflex® stabiliseret tilstand er den mest pålidelige "co-pilot" for begyndere.

Manuel tilstand

Slår al gyrofunktion fra, flyet flyves helt manuelt når gyroen er slukket.

Optimeret tilstand
Ved hjælp af avancerede solid-state gyroer fastholder Reflex® systemet flyets attitude ved at modvirke forstyrrelser i luften ? fra vindstød til sidevind. Med Reflex vil selv små fly flyve med tillid til noget meget større!

FMSREF002 Reflex V3 stabil flyvekontroller

Tilpasset parameterjustering
Reflex V3 integrerer Bluetooth, hvilket giver piloter fleksibilitet til at justere parametre baseret på deres personlige præferencer og krav, hvilket sikrer en skræddersyet og uforglemmelig flyveoplevelse.
Udvidet kompatibilitet med RC-fly
Ud over FMS-modeller, integreres Reflex® V3 problemfrit med en række forskellige RC-flymærker, hvilket giver piloter et omfattende udvalg og større alsidighed til deres flyveaktiviteter.

FMSREF002 Reflex V3 stabil flyvekontroller
Universel tilgængelighed
Tilgængelig til download på IOS, Android mobil og Windows, Reflex® V3 sikrer kompatibilitet med forskellige enheder og imødekommer brugernes forskellige behov.

Unik identifikationskode
Hvert Reflex-system er udstyret med en eksklusiv identifikationskode, som garanterer, at piloter kun opretter forbindelse til deres egen enhed, selv i miljøer med flere Reflex®-systemer. Dette minimerer risikoen for forbindelse til de forkerte modeller og øger sikkerheden under flyvning.

Personlig refleksnavngivning
Piloter har friheden til at tildele brugerdefinerede navne til deres Reflex® V3-enheder, hvilket beriger deres personlige oplevelse og følelse af ejerskab.

Adgangskodeændring
Brugere kan uafhængigt ændre Reflex-adgangskoden, hvilket effektivt forhindrer frekvenshop og sikrer sikkerhed.


PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
Flere så også med