Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
NYHED!
Udskriv produktark

UDI Inkfish Waterjet - Børsteløs RTR

Produktinfo
Anbefalet tilbehør
Dele
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

Vandstråle
Selvoprettende
Lavspændings- og rækkeviddealarm
Vandafkølet
Hård radiostyret model fra UDI med vandstråle! Båden leveres med velkendte UDI-funktioner som selvoprettende skrog, LED-lys og alarmsystem for rækkevidde og batterispænding. Med vandstrålesystemet har du ingen blotlagt propel på undersiden. Radiosenderen er desuden udstyret med en hastighedsbegrænser. Vælg mellem lav, mellem og maksimal hastighed, så enhver, stor som lille, trygt kan prøve sig i denne sjove og letkørte radiostyrede vandstråle.

Anbefalet tilbehør

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Vandstråle!

Her har UDI udviklet en fantastisk løsning, de kalder turbojet, hvilket betyder, at vandstrålen har et integreret motorsystem med indsugning under og udstødning bagtil, ligesom en ordentlig vandstråle. Båden styres ved at svinge udstødningen. På radiosenderen kan du vælge mellem tre hastighedstilstande, så du kan tilpasse tophastigheden til føreren. Så dette er perfekt både til jr. og far.
  • Vandkølet system
  • 3 Hastighedstilstande
  • Turbojet motor


To versioner

Bemærk at båden leveres i to udgaver! En med børstemotor og en med børsteløs opsætning. I praksis gør dette en forskel i pris og tophastighed. Børsteløse motorsystemer er lidt dyrere, men giver dig også en højere tophastighed. Børsteversion omkring 15, mens børsteløs omkring 20 km/t. Derudover er der en lille forskel i farvenuancen. Den børstede version er mat, mørkegrå med gul-grøn dekoration, mens den børsteløse version er sort med gul dekoration. Sørg for at vælge den, der passer til dig!

Signal og batterialarm

UDI Inkfish Waterjet - Børsteløs RTR
UDI har lavet en smart funktion, hvor du får besked i radioen, når batteriet i båden begynder at blive lavt. På den måde kan du redde dig selv i land, inden batteriet løber tør. Når der registreres lav spænding på drevbatteriet, begynder senderen at bippe som en indikation af, at det er tid til at gå i land for at lade op. På samme måde er der et alarmsystem, der giver dig besked, hvis modellen nærmer sig den maksimale rækkevidde, så det er tid til at vende hjem.


Selvoprettende skrog

Båden er designet således, at hvis du er uheldig og ender på hovedet i vandet, er der ikke noget problem. Ved først at tage baglæns på håndbetjeningen, og derefter fuld fart, drejer skroget korrekt rundt. Det sker på grund af skrogets smarte design sammen med rotationskraften i motoren, når du starter.

UDI Inkfish Waterjet - Børsteløs RTR
UDI Inkfish klarer sig godt med en chauffør! PS! Dukken på billedet medfølger ikke.

Indhold i æsken

I kassen finder du alt hvad du skal bruge for at komme i gang. En komplet færdigmonteret UDI Inkfish radiostyret vandstråle, tilhørende radiosender, vugge til vandstråle, drivbatteri, oplader, brugermanual og umbraco. Det eneste du ikke behøver er 4x AAA batterier til senderen.

Specifikationer

Køretid8-10 Minutter pr batteri
Fart20 Km/t
Længde362 Mm
Højde110 Mm
Bredde127 Mm
VægtOm. 659 gram
Batteri7,4V 2000mAh Li-ion med XT30 stik
OpladerUSB
Sender2,4 GHz
Rækkevidde100 Meter
UDI Inkfish Waterjet - Børsteløs RTR

Vigtig information til radiostyrede både:


Modellerne er kun beregnet til brug i ferskvand. Kontroller og efterspænd alle skruer før båden tages i brug. Dette gælder især drevet (propel, flexaksel osv.). Det er også vigtigt at sikre, at enhver flex aksel får tilstrækkelig smøring. Brug tape til at forsegle omkring bådens låg, så der ikke kommer vand ind.Læs mere her...

Anbefalet tilbehør

Japcell AAA batterier - 2 stk
3|459|4
kr 12,-
UDI023A-33 Inkfish batteri - 2000mAh XT30
3|126|34
NYHED!
kr 169,-
UDI023-06 Propeller
3|200|34
NYHED!
kr 29,-

Produktanmeldelser

Artig vannscooter
Bruger har kun givet karakter
28.06.2024 af KIM REINHARD
Artig vannscooter, enkel og grei rett ut av esken. Minuset så langt er at om man får et luftig hopp slik at vannjet kommer opp i lufta, så må man gå av gassen helt slik at vannjetten får vann i seg igjen. Også er skroget litt utsatt for vann inntrengning.
Dette hjalp mig 2
Viser 1 / 1 kommentarer
Giv din feedback

Flere så også med