Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
NYHED!
Produktinfo
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

Udskriftsvolumen på 5,7L (200x224x126mm)
10,1 tommer 14K HD skærm
Printhastighed op til 105 mm/t
Luftvarmer og renser
Anycubic har udvidet sin Photon-linje med denne M5s Pro-printer, der tilbyder bemærkelsesværdig 14K opløsning, 150 mm/s maksimal hastighed og et forbedret intelligent detektionssystem. Det nyligt tilføjede Air Heater & Purifier-modul integrerer luftopvarmning med rensning, hvilket giver uafhængig kontrol og nem installation.
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK


Ultrahøj 14K-opløsning, de mindste detaljer bragt til live

Photon Mono M5s Pro har en 10,1-tommer monokrom LCD-skærm med en opløsning på 13312*5120 og leverer en XY-opløsning på 16,8*24,8?m - udskrivningspræcision, der kan sammenlignes med tykkelsen af et hårstrå. Den lette glathed er forbedret til 85 %, hvilket sikrer de mindste detaljer og skarpe kanter.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Luftvarmer og luftrenser

Det nye Air Heater & Purifier-modul integrerer luftopvarmning med rensning, hvilket tilbyder uafhængig styring og nem installation. Coveret er lavet af teknisk kvalitets brandsikkert materiale, der er testet ved 0°C og under kontinuerlig drift i faktiske miljøer, hvilket sikrer sikker og langvarig drift i barske miljøer.

Kraftig opvarmning

Den understøtter luftopvarmning som sikrer lufttemperaturen op til 40 ? og holder harpikstemperaturen over 20 ? før udskrivning for at opnå vellykket udskrivning selv i miljøer med lav temperatur. Derudover understøttes en dedikeret rengøringstilstand med en indbygget aktiv kul-komponent af høj kvalitet, der effektivt absorberer harpiksslam, hvilket skaber et behageligt printmiljø.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Høj hastighed med god ydeevne

Med en gennemsnitlig printhastighed på op til 105 mm/t tilbyder Photon Mono M5s Pro en højhastighedsprintoplevelse. Den bruger tredjegenerations højhastigheds ACF-film med reduceret afskalningskraft, hvilket sikrer en høj succesrate, samtidig med at skrælningshøjden sænkes og løftehastigheden øges.

Klar til brug

Den vedtager en helt ny nivelleringsfri løsning, der gennem den flydende platformsteknologi og interne sensorer vil foretage de nødvendige justeringer for at sikre, at printet er glat og falder inden for et acceptabelt område for at opnå et bedre resultat.

Beskyt udskrivningsprocessen effektivt med smart detektion

En ny harpiksdetektionsfunktion er blevet tilføjet, som kan identificere harpiksresterne i tanken gennem den mekaniske algoritme under nedstigningsprocessen for at undgå brud på skærmen. Samtidig, under udskrivningsprocessen, vil AI-algoritmen intelligent beregne og justere skrælningshøjden i realtid i henhold til modelformen for at forbedre udskrivningssuccesraten og udskrivningshastigheden.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

3D-print i Anycubic-appen med et enkelt tryk

Tilpasning til den nye version af Anycubic APP, som indeholder en lang række populære præ-sliced modeller, og kan nemt gennemføre højkvalitetsprint med et enkelt tryk. Et praktisk hjælpecenter, der giver brugerne brugervenlige vejledninger og løsninger.
Anycubic Photon Mono M5s Pro
Flere så også med