Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
Produktinfo
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

600 mm/s printhastighed
Håndfri automatisk nivellering
G-sensor for bedre udskrivning
Printvolumen: 220x220x250mm
Print klar ud af æsken
Fleksibel byggeplade
Understøtter kulfiberfilament
K1C bygger på succesen med den anerkendte Creality K1 og er en lukket Core XY FDM-printer, der er i stand til hastigheder på op til 600 mm/s. Designet til at konkurrere med branchens bedste 3D-printere, sætter K1C en ny standard med sin helt metal hotend, opgraderede motorsystem og innovative byggeplade. K1Cs muligheder strækker sig ud over PLA, den er specifikt optimeret til brugen af kulfiberfilament, Cet i K1C står for Carbon. Derudover kan K1Cs varme ende nå og opretholde temperaturer på op til 300 grader Celsius, og dens direkte ekstruder er konstrueret til at behandle kulfiberfilament med høj præcision
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK


Creality K1C - 3D printer


K1 vil med sin fantastiske hastighed tænde folks entusiasme for 3D-print. En høj hastighed reducerer udskrivningstiden og øger effektiviteten. Det bruger mindre energi til samme effekt, og dermed mere miljøvenligt. Det vigtigste er, at den sætter fokus på den rene skaberglæde.

Kongen af hurtighed!

En vanvittig 600 mm/s på K1 er 12 gange hurtigere end en farlig FDM 3D-printer. Med 20.000 mm/S² acceleration tager det kun 0,03 sek. at levere fuld hastighed i 90 % af printtiden. Nyt keramisk varmelegeme, der omgiver hele den varme ende, varmer op til 200 grader på 40 sekunder og smelter filamentet øjeblikkeligt. Ekstruderen er direkte revet og har to højeffektgear, og den varme ende har en titanium heatbreak og kobberlegering dyse. Hot-end har en maksimal temperatur på 300 grader.

Creality K1C - 3D printer


Dobbelt fans

En stor blæser på printhovedet med luftkanaler køler modellen direkte. En 18W ekstra blæser i bygningskammeret forbedrer også køleeffekten.Modellen hærder før snoring og vridning. Det tillader støttefri broer og udhæng.Den seneste proprietære slicer Creality Print 4.3 inkluderer rige forudindstillinger og strømliner slicer-processen i 3 nemme trin. Endnu bedre, den driver højhastighedsudskrivning med variabel linjebredde, buebane og så videre.

Creality K1C - 3D printer


Speedy Creality OS og hardware

K1 bruger det smarte Creality OS. Den har en enkel brugergrænseflade og synkroniserer data og kommandoer med PC, telefon, Cloud og yderligere moduler. Den hurtige 1,2 GHz dual-core processor sikrer nem højhastighedsudskrivning. 8G ROM gemmer op til 400 modelfiler og muliggør hurtig skrivning og læsning. • Hurtigvarmende varmeseng: Varmesengen i aluminiumslegering spreder varmen jævnt og hurtigt. Den når 60°C på kun 180 sekunder.
 • Fleksibel byggeplade: Klæbende og varmebestandig, den fungerer godt med en bred vifte af filamenter. Den fint frostede overflade gør modelbunden flot og glat. Bøjelig til hurtig fjernelse af print.
 • One-touch-selvtest: Giv et tryk, og K1 vil selvteste ekstruderen, varmebasen, kameraet (valgfrit), ventilatoren, nivelleringen osv. Enhver unormal detekteret vil vise displayet. Så brugerne kan fortsætte sikkert uden problemer.
 • Håndfri automatisk nivellering: Et antal belastningssensorer er indbygget i varmebasen for at generere et nøjagtigt nivelleringsgitter. Hele processen sker af sig selv, efter at udskrivningen starter. Du behøver ikke løfte en finger eller være opmærksom.
 • Tilsluttet og bekymringsfri kontrol

  K1 kan printe via USB eller WiFi. Med en netværksforbindelse kan K1 fjernstyres eller overvåges* fra Creality Print eller Creality Cloud APP/WEB. Klyngekontrol er også tilladt, når mange K1-printere er online. Når udskrivningen er færdig eller unormal, sendes en besked til din telefon eller pc. Ikke mere tæt overvågning Den unibody-støbte aluminiumsramme på K1 er CNC-bearbejdet til at være præcis og stiv. Det muliggør jævn udskrivning ved høj hastighed. Og udskriftskvaliteten er fremragende hele tiden.Ingen ringning ved høj hastighed

  En G-sensor i printhovedet måler resonansfrekvenserne ved højhastighedsudskrivning og automatisk tuner printeren for at reducere den. Slut med at tude eller ringe på printet. Delikat tekstur uden Z-bånd

  Den opgraderede Z-akse med mere nøjagtig positionering reducerer effektivt Z-båndet. Teksturen har aldrig været så subtil.

  Produktanmeldelser

  super skriver
  Bruger har kun givet karakter
  02.04.2024 af Ronny G.
  Veldig fornøyd med denne skriveren. Fungerer utmerket rett ut i fra eska med kun enkel montering. Fjerne pakke skum og 3 skruer til buildplate (godt merket med pil). Feste skjerm og dørhåndtak. Har brukt denne masse med Carbon PLA, ASA og mange forskjellige typer PLAer. For høyhastighets utskrift er hyper pla eller pla+ og foretrekke. En bra oppgradering av forgjengeren K1. Har erfaring med begge printerene. NB! Anbefaler å ta ut PTFE tube fra dragcain, slik at fillamentet ikke får så stor vinkel inn til printhodet. Dette for at mer porøse/sprø filament (Carbon, Mattpla bla.) typer ikke skal brekke.
  Dette hjalp mig 4
  Viser 1 / 1 kommentarer
  Giv din feedback

  Flere så også med