Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
HjemBilerElektrobilerElektrobil Buggy
Udskriv produktark

WLToys Buggy Max 1/12 4WD børsteløs - Komplet

Produktinfo
Anbefalet tilbehør
Dele
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

Hurtig børsteløs Buggy, der leveres komplet og har en tophastighed på næsten 60 km/t! Bilen kommer med 4WD, et modulært 3s 1300mah LiPo batteri og en kraftig børsteløs motor, der giver ekstrem acceleration og topfart. Leveres komplet komplet med undtagelse af 4 AAA batterier til radioen.

Anbefalet tilbehør

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

1/12 Skala

Bilen er i 1/12 skala, en god kombination mellem størrelse, vægt og ydeevne. Drivaksler ud til hjulene er i metal og bilen har blandt andet et modulært spjældtårn og chassisdesign. Uafhængig hjulophæng både for og bag med kraftige støddæmpere. Hastighed og drejning er trinløs, og fjernbetjeningen er på 2,4G, så mange mennesker kan køre på samme tid uden forstyrrelser. Denne version har også en køleventilator til ESC og en kølefinne til motoren monteret.
WLToys Buggy Max 1/12 4WD børsteløs - Komplet

Batteri og opladning

Bilen leveres med ét 3S 1300mAh LiPo-batteri med et Deans-type stik. Batteriet er modulopbygget og skubbes nemt på plads i batterirummet. Der medfølger en oplader til dette batteri. Radio/sender skal bruge 4 AAA batterier, dette skal tilkøbes. Opladeren er af USB-typen og kan oplade batteriet på ca. 3 timer. Ønsker du en oplader, der kan bruges direkte i stikkontakten derhjemme, oplader hurtigere og har styr på ladetid, spænding med mere, er der en alternativ oplader som tilbehør. Husk også at købe med Deans ladekabel og XH Balancing forlænger til 3S.
WLToys Buggy Max 1/12 4WD børsteløs - Komplet
WLToys Buggy Max 1/12 4WD børsteløs - Komplet

Specifikationer

Længde347 Mm
Bredde211 Mm
Højde122 Mm
Motor3500KV
ESC35A børsteløs
Sender/Radio2,4 GHz (inkluderet)
KøretidOm. 10-20 minutter
Lade tidOm. 3 timer
Rækkevidde100M+
Vægt1/12
Vægt935G m/batteri


Indhold

  • 1X RC Buggy
  • 1X Radio 2,4GHz
  • 1X batteri
  • 1 X USB oplader
  • 1 X manuel
  • 1 X værktøj