Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
Udskriv produktark

Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer

Ikke længere lagerført
Årsagen kan være, at produktet er udgået af leverandøren, erstattet med et nyt produkt, eller har haft for lidt efterspørgsel. Eventuelle spørgsmål kan rettes til kunde service.
Produktinfo
Anbefalet tilbehør
Dele
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

CR touch auto-nivellering
Lavt støjniveau
Ekstruder i fuld metal
Byggevolumen: 220 x 220 x250 mm
4,3 tommer farveskærm
Bowden ekstruder helt i metal
32-bit bundkort
Fjederstål Magnetisk byggeplade
Ny forbedret og opgraderet version af den populære Ender-3 V2 3D-printer fra Creality. Den leveres nu med det avancerede CR touch system, der automatisk måler printhøjde og justerer for afvigelser på printpladen, hvilket sparer dig tid og sikrer en god printoplevelse. Farveskærmen på 4,3 tommer giver en brugervenlig oplevelse, og den fleksible, magnetiske metalbyggeplade giver god fastgørelse og gør det nemt at fjerne objektet efter udskrivning.

Anbefalet tilbehør

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Printeren er udstyret med et 32-bit hovedkort som sikrer lidt støj fra maskinen og sikrer kvalitet. Ender-3 V2 NEO har en fuld metal Bowden ekstruder, der giver større kraft og sømløs fremføring af filamentet. Skulle der opstå strømsvigt, er printeren udstyret med en Genoptag udskrivningsfunktion, så du nemt kan gennemgå arbejdet uden at miste vigtige data. Printeren kræver enkel montering.
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer
Creality Ender-3 V2 NEO 3D-printer

Anbefalet tilbehør

PrimaFIX-klæbemiddel - Forhindr warpin
3|18|1317
kr 149,-
Filamentrenseklips
3|32|1308
kr 69,-
Rengøringsbørstesæt
3|96|1317
kr 95,-
eSUN PLA + Value Pack 1.75 mm 3 kg - 3 Colours
7|0|1419
kr 595,-
Super Lube Multi-Purpose Syntetisk fedt
3|1|1317
kr 95,-
Transcend Hukommelseskort - MicroSD USH-I 8GB 95M
3|72|679
kr 95,-
PrimaCreator Dyserengøringssæt
0|0|1317
kr 89,-
PrimaCreator Værktøjskit til 3D-printere
0|0|1317
kr 295,-

Produktanmeldelser

Ender 3 har endelig blitt bra.
Bruger har kun givet karakter
09.06.2023 af KENNETH
Jeg har tidligere hatt den originale Ender 3, kjøpt i 2018. Har også hatt CR-10 S5 og Ender 2. Denne er langt fra de tidligere modellene i kvalitet. Creality har endelig klart å lage noe bra. Noen mangler er det, de kunne ha spandert på en all-metall hot end, men de er billige og lett å bytte. Printeren har nesten printet konstant i nesten 2 uker nå. Meget gode resultater med Esun PETG og Esun PLA+. Kjøpte printeren for å printe praktiske deler og fikse diverse ting, men har endt opp med å printe leker og sverd til ungene. Hvis du kun har hatt printere med 8-bit kort og de bråkete stepper driverne så vil denne overraske deg. Den er stille! Kun viftestøy og ved PETG printing er viften nede på 40-50%. De forrige printerne jeg hadde måtte være i boden pga støy, V2 Neo har jeg i et IKEA Pax klesskap med skyvedører, ca. 2 meter unna der jeg sitter forran PCen. Meget enkelt å sette sammen og komme i gang med. Jeg prøvde Creality Sliceren, som er basert på Cura, men endte opp med å bruke Ultimaker Cura etter å ha prøvd PrusaSlicer og OrcaSlicer. Flott 3d printer for nybegynneren. Kjøp Esun PETG og PLA+, PETG til printede gjenstander som skal være utendørs og PLA+ til gjenstander som skal pusses, lakkes/males og være innendørs. Esun PLA+ måtte jeg justere diverse parameter på, men resultatet ble utrolig bra. PETG ble printet med Esun black PETG profilen som er i Cura. Anbefales!
Dette hjalp mig 12
Viser 1 / 1 kommentarer
Giv din feedback

Flere så også med