Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
GRATIS FRAGT*
* Dette produkt kvalificerer til gratis forsendelse. Andre varer i samme ordre vil så også modtage gratis fragt.

Undtagelser er varer med deres egne specifikke forsendelseskriterier.
Udskriv produktark

DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

Ikke længere lagerført
Årsagen kan være, at produktet er udgået af leverandøren, erstattet med et nyt produkt, eller har haft for lidt efterspørgsel. Eventuelle spørgsmål kan rettes til kunde service.
Produktinfo
Anbefalet tilbehør
Dele
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

Kombinationen af DJI Avata med den nye DJI Goggles 2 og bevægelsescontrolleren giver dig en fantastisk flyveoplevelse! Oplev spændingen med total kontrol og uovertruffen sikkerhed. Omfavn din spontanitet og indfang verden omkring dig med DJIs Born to Fly-koncept!

Anbefalet tilbehør

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Køb Fly More Kit her!


Dette er pakken med DJI Avata FPV drone, DJI Goggles 2 og DJI Motion Controller.

PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
Fleksibel og robust
Kompakt og let, DJI Avata er smidig på trange steder. Hvert aspekt af designet er lavet for at du skal være modig. Den indbyggede propelbeskyttelse gør, at Avata nemt kan hoppe tilbage og blive i luften og fortsætte med at flyve, hvis du er så uheldig at komme i kontakt med en genstand.

Bærbar og klar til eventyr!
Avata vedtager et nyt innovativt design, der er lavet med bekvemmelighed i tankerne. Den er let, kompakt og nem at bære.

Imponerende flyvetid
DJI Avata er bygget kompakt og stærkt, så du kan være modig og skiftes. Det slidstærke stel mindsker risikoen for skader og giver dig mere sikkerhed. Det nye aerodynamiske design med kanaler optimerer strømeffektiviteten og giver en imponerende flyvetid på op til 18 minutter under optimale forhold!

Svæv og udforsk
Genopdag dine omgivelser med fuldstændig frihed og find utrolige måder at optage video på. DJI Avatas fleksibilitet i forskellige scenarier åbner op for en verden af kreative muligheder.

Flyv hvor andre ikke kan!
Optag helt unikke optagelser, mens du væver dig mellem grene, under broer og gennem korridorer, mens du filmer på tidligere utilgængelige steder.

Skildpaddetilstand
Skulle Avata falde på ryggen, skal du aktivere Turtle-tilstand med et par enkle tryk og voila, det er tilbage på sporet!DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)


Sikker flyvningSensor system
Udover den indbyggede propelbeskyttelse har Avata kikkertsyn nedad og ToF infrarød sensing for endnu større sikkerhed. Disse sensorer registrerer forhindringer under og giver Avata mulighed for at udføre lav højde eller indendørs flyvning.

Sikkerhed er sjovt!
Nyd oplevelsen med mindre flyskræk. Bevægelsescontrollerens nødbremseknap lader dig stoppe på en skilling med et tryk på en knap. Med understøttelse af RTH får du ekstra beskyttelse, når batteriet er lavt, eller hvis signalet falder ud.
 • Low-Altitude FlighFår dronen til at glide tæt på/langs jorden. Dette, kombineret med det super brede FOV, skaber et spændende og unikt perspektiv.
 • Halt & Hover, Bruges ved at trykke på nødbremsen, hvis du befinder dig i en situation, der kræver et brat stop. Avata vil svæve på plads, hvilket reducerer risikoen for potentielle ulykker.
 • DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Episke bevægelser fortjener episke skud  Et gennembrud i FPV
  Udstyret med en 1/1,7" CMOS-sensor understøtter DJI Avata 4K ultra-vidvinkeloptagelse med f/2,8 blænde. Sammen med billedydelse i høj kvalitet leverer den enestående visuals, der vil holde publikum på kanten af deres sæder.

  Super bred FOV!
  De fleste kameradroner tilbyder i bedste fald en 84° FOV. DJI Avata fremskynder tingene med sin super brede 155° FOV. Dette udvidede perspektiv er tættere på det, vi ser med vores egne øjne, og skaber virkningsfulde, hyperopslugende billeder.

  Stabil whoop-flyvning
 • RockSteady 2.0Reducerer kameravibrationer "i realtid".
 • HorizonSteadyLåser dine optagelser til en stabil horisont for filmiske effekter.


 • D-Cinelike-tilstand
  Fordyb dig i en verden af farver ved at optage i D-Cinelike-tilstand. Få dine optagelser til at springe ud med avanceret farvegradering i efterredigering, og gør din kreation til et mesterværk.

 • Maksimal videooverførselskvalitet: 1080p
 • Laveste videooverførselsforsinkelse: 30ms
 • Maks. videooverførselsbithastighed: 50 Mbps
 • Maks. billedhastighed for videotransmission: 100 fps
 • Max rækkevidde videotransmission: 2 km
 • DJI Motion Controller

  Få følelsen af at flyve med DJI Motion Controller, kontrollerne er nemme at bruge og giver en helt unik måde at flyve på.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  DJI Goggles 2  Sæt dig i pilotens sæde
  Nyd komfort og bekvemmelighed på næste niveau med DJI Goggles 2. Nu mindre, lettere og udstyret med Micro-OLED-skærme, så du oplever en hidtil uset klarhed, mens du navigerer i himlen. DJI Avata understøtter også DJI FPV Goggles V2!

  Den perfekte pakke
  DJI Goggles 2 er kompakte og nemme at bære. Den sammenklappelige antenne og lette design gør dem nemme at opbevare, behagelige at have på og velegnede til langtidsbrug. Med to timers batterilevetid og superhurtige opladningshastigheder kan du altid være klar til en fordybende flyvning.

  Ekstremt klart billede!
  Mærk hver flyvning med DJI Avata og Goggles 2. De to HD Micro-OLED-skærme tilbyder enestående klarhed og en opdateringshastighed på op til 100 Hz. Brillerne præsenterer et jævnt fuldskærms live-feed foran dine øjne, hvilket skaber en fordybende verden med ubegrænset potentiale.

  Dioptri justering
  DJI Goggles 2 tilbyder dioptrijustering fra +2,0 D til -8,0 D for optimal visning og komfort.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Kompatibilitet

  DJI Avata er kompatibel med flere fjernbetjeningsenheder, der hver låser op for forskellige muligheder. Flysimulatoren er perfekt til at skærpe dine færdigheder eller prøve vores forskellige kontroltilstande, der vil tilbyde berigede visuelle effekter og nye muligheder.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Flyv drone sikkert
  Nye EU-regler fra 1. januar 2021

  Læs mere på droneregler.dk

  Anbefalet tilbehør

  DJI USB-C biloplader 65W
  3|10|1436
  kr 995,-
  DJI USB-C bærbar oplader 65W
  3|10|1436
  kr 995,-
  DJI Avata Fly More Kit
  0|0|775
  kr 2.999,-
  DJI FPV fjernbetjening 2
  0|0|1423
  kr 1.895,-
  Hardcase til DJI Avata - Sort
  0|0|1423
  kr 2.095,-

  Produktanmeldelser

  Cool
  Bruger har kun givet karakter
  30.12.2022 af Andreas
  Kult Drone, den gir mye moro til hele familie. Obs: Den har noen bugs: - noen uforklarilig oppførsel i lufta, - batterie viser i mer enn 10 minutter 4/4 LEDs og 99% - og så nødlander drone pga. tomt for strøm, etc. Motion Controller ha USB-C plug men fungerer ikke på USB-C ladere: den trenger en USB-A lader og USB-A -> USB-C kabel: https://www.youtube.com/watch?v=YCp2NGZOyp0 Hadde hittil ca. 10...20 flyturer og har lyst på mer :-)
  Dette hjalp mig 3 2
  Viser 1 / 1 kommentarer
  Giv din feedback

  Flere så også med