Fragtfri bestilling over 1.000 kr. Vi fortolder!
HjemElcykler & elkøretøjElektrisk longboard
Udskriv produktark

Exway ATLAS Carbon 4WD

Produktinfo
Dele
Tip din ven
Anmeldelser

Produkt information

Bluetooth fjernbetjening
Op til 54 km rækkevidde
3000W 4WD
Avanceret app
Hvis du synes et Crazy Bananas elektrisk skateboard er for skørt, så har vi den perfekte løsning til dig. Exway Atlas 4WD er intet andet end fuldstændig sindssyg vanvid på 4 hjul! Firehjulstræk, tophastighed på op til 51 km/t og en rækkevidde på op til 54 km - smag de tal! Asfalt, græs eller grus - Atlas 4WD er klar til alt. Bogstaveligt talt.
PS! Produktet kan afvige fra videoen.Læs mereKlippet er tilføjet som relevant information til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Indholdet i en produktvideo, testvideo eller anmeldelse kan afvige fra det produkt, der sælges. Dette kan gælde farver, specifikationer, versionsforskelle, regionale forskelle mv. Det er produktets navn, beskrivelse og billeder, du skal forholde dig til ved køb af varen.

OK
PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

OPMÆRKSOMHED! Dette board er ikke lovligt til brug i Norge. Tavlen har ingen indbygget lys, reflekser eller horn. Tavlen kan begrænses til en tophastighed på 15, 25, 35 eller 50 km/t på håndbetjeningen, hvilket betyder, at den har mulighed for en højere hastighed end tilladt.

Atlas 4WD er et elektrisk longboard med en rækkevidde på op til 54 km og en tophastighed på 51 km/t. En utrolig sjov, men også praktisk måde at komme rundt på. Atlas har intelligente sikkerhedsfunktioner som f.eks kan automatisk sænke hastigheden hvis behovet opstår Tavlen har 4 forskellige modes så brugeren kan vælge efter ønske og behov. Begyndertilstand har en tophastighed på under 16 km/t, hvilket er perfekt til førstegangsbrugere. De hurtigste niveauer låses først op efter 10 km kørsel. Den har også en energibesparende tilstand, hvilket betyder, at boardet oplades under bremsning.

Atlas har motorerne monteret over højden og drift på alle 4 hjul, dette giver god frigang under brættet.

Exway ATLAS Carbon 4WD
Inkluderet tilbehør:
 • Oplader (3,5 timers opladningstid)
 • Bluetooth fjernbetjening oplader (micro-usb kabel)
 • Værktøj

 • Specifikationer
  Vægt12,5 Kg
  FjernbetjeningBluetooth 4.0 med 1" OLED-skærm
  Tophastighed51 Km/t
  RækkeviddeOp til 54 km
  Hjul160 Mm offroad hjul
  Lade tidCirka 3,5 timer
  Maksimal effekt3000W
  Batteri12S4P 518Wh  OPMÆRKSOMHED! Du er selv ansvarlig for at følge de gældende regler for elbiler. Tavlen har ingen indbygget lys, reflekser eller horn. Boardet kan begrænses til en tophastighed på 15, 25, 35 eller 40 km/t.
  Flere så også med