Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: DKK 0,- Totalt: DKK 0,- incl. told
og moms

HobbyZone Sport Cub S RTF med SAFE Technology

DKK 0,-
Tilhører kategori
Ophørte varer(slettet)
Utgått
+
-
Få pristilbud
Kjøp
Overvåk
VareID: 34035, Produktnr: HBZ4400C


Produktet er ikke lenger i vår lagerførte produktkatalog

Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, har hatt liten etterspørsel eller lignende. Eventuelle spørsmål kan rettes til kontakt@elefun.no.HobbyZone Sport Cub S er et fantastisk lille fly, især for begyndere, som det kommer med SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) teknologi, kun ved at trykke på en knap, vil modellen løse sig i luften. Flyet fik første plads i Nürnberg ToyAward 2015 i kategorien Teenager and Family.

PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

HobbyZone Sport Cub S RTF med SAFE Technology
Sport Cub S leveres her som RTF, hvilket betyder at alt hvad du behøver er inkluderet, så her skal du bare oplade og flyve ud.

Specifikationer
 • Oplader: USB oplader
 • Vinge spænde: 616 mm
 • Længde: 414,5 mm
 • Vægt: 57g
 • Materiale: EPO/Isopor
 • Skala: Ultra Micro • Oplysninger fra producenten
  Flyv, swoop og stige dit eget tempo med den praktiske HobbyZone® Sports Cub S. Denne lille replika pakker en række imponerende træk i en praktisk færdigpakke, så du kan lære dig at flyve næsten hvor som helst. Med den revolutionerende SAFE®-teknologi, der er inkluderet, kan du lære det grundlæggende i flyvningen og avancere dine færdigheder i flere flytilstande og straks vende tilbage til stabil flyvning med en træk af en trigger i Panic Recovery-tilstand. Denne miniature replika af den populære fuldskala Cub Crafters Sport giver dig også friheden til 4-kanals kontrol med arbejdsstyring, ror, elevator og ailerons. Bedst af alt, vil du altid opleve pålidelighed med 2,4 GHz DSMX® teknologi indbygget.

  Modellen er perfekt til FPV-flyvning, og den er egen strømforsyning klar til SPMVA1100
  Kunder som har kjøpt dette produktet har også sett på
  Modtag tilbud og nyheder først!
  Tilmeld mig

  Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
       Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
  Elefun AS © 2003 - 2020