Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: DKK 0,- Totalt: DKK 0,- incl. told
og moms

Slange 411 1/10 Touring børsteløs [DEMO]

DKK 0,-
Før 2.949,-
Tilhører kategori
Ophørte varer(slettet)
Utgått
+
-
Få pristilbud
Kjøp
Overvåk
VareID: 46295


Produktet er ikke lenger i vår lagerførte produktkatalog

Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, har hatt liten etterspørsel eller lignende. Eventuelle spørsmål kan rettes til kontakt@elefun.no.Demotestet bil, brugt i udstillingen. Kroppen er let falmet i farven, og vingen er ikke inkluderet. Dette gælder for radio m / modtager, oplader og 2s lipo batteri.

PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Her leverer Serpent en hård børsteløs elbil i 1/10 størrelse. Bilen er baseret på konkurrencebilen 411 Eryx og kommer her fuldstændigt samlet og klar til kørsel. Den har en børsteløs motor på 3000KV og børsteløs regulator, styreservo er digital og præcis, så alt er lavet til hurtige omgange. Bilen har et lavt tyngdepunkt og en præcis ophæng. Controlleren har Tamiya-kontakt, men det kommer med en overgang til Deans. For at opgradere yderligere, kan racedele fra pro-modellen bruges, mens selv i RTR-form er dette en rigtig strømpakke, der er meget hurtig. For at køre, har du også brug for en 2S LiPo, oplader og sender og modtager. Hvis bilen købes sammen med 1/10 tilbehørspakken, der findes nedenfor, har du alt, hvad du behøver for at køre.Dette er også en bil, der kan bruges som en klub racer i 1/10 190 mm Touring elektrisk klasse. Bilen har EFRA godkendt karosseri og til at konkurrere i de typiske begynderklasser er det kun motorskiftet, der passer til den klasse, du vælger.

INDLEDNING:
En fantastisk elektrisk touring bil.
Med Serpent 411 kan du også nyde at køre hvor som helst udendørs på jævne overflader/parkeringspladser, endda deltage i ethvert indendørs, udendørs løb eller bare løb hvor som helst for sjov.

Fabriksen er samlet.
Forudmonterede race-hjul-dæk.
Forudskåret og formalet krop.
Dragon-RC elektronisk speedo.
Dragon-RC børsteløs 9T motor.


Den hurtige og kraftfulde Dragon RC RC servo 6 kg er forinstalleret med en servo-saver og tilsluttet,

Hastighedskontroller og børsteløs motor:
Dragon-Rc elektroniske hastighedskontroller er en 35A-enhed, med en dejlig køler og kølefinne monteret på toppen. Den forudindstillede og forindstillede speedo tilbyder virkelig glat acceleration og stor mellemtone og tophastighed. Speedo kombineres meget godt med den kraftfulde Dragon-RC 9-drejede 3000kv børsteløse sensorløse motor, som giver enestående ydelse. Den ønsker god gashåndtering! Speedo og motor kan drives med NIMH- og LIPO-pakker.

CHASSIS:
Supernarrow, symmetrisk, slidstærk chassisplade af sort glasfiber med optimeret flex-design, forsænkede huller, centrale sektionshuller, alt sammen perfekt i midten, geardiff, spole- og sparlommer.VALGFRIT/OPGRADER:
Serpent 411 Sport er baseret på high end race versionen af 411. Alle dele fra 411 race versionen og også alle muligheder samt passer til 411 Sport. Dette giver dig mulighed for at opgradere din 411 Sport til et højere niveau race spec trin for trin med de dele, du vælger. Manualen til 411 Sport-dele viser disse dele, og du kan også finde dem i det valgfri afsnit i 411 Sport.Specs
 • Klasse: 1/10. skala 190 mm Elektrisk
 • Formål: 190 mm touring car
 • Chassis: 2,5 mm glasfiber, CNC bearbejdet
 • Suspension: Front C-Hub ophængningssystem
 • Bagaksel: bageste geardifferens
 • Foraksel: Foran nylon spole
 • Drivsystem: 4wd gennem 2 kevlarforstærkede tidsremme
 • Støddæmpere: RCM støddæmpere
 • Hjulfod: 254mm +/- 4mm
 • Sporbredde foran: 190mm/- 6mm
 • Sporbredde bag: 190mm/- 6mm
 • Justerbarhed: Camber, Caster, Up-Down-stop, Toe-in, bredde & Roll centre
 • Instruktioner: Brugsvejledning i fuld farve, referencevejledning
 • Inkluderet: Motor, hastighedskontrol, dæk og karosseri
 • Ikke inkluderet: Batteri Lipo 2s, radio/modtager og oplader


 • Modtag tilbud og nyheder først!
  Tilmeld mig

  Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
       Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
  Elefun AS © 2003 - 2020